nieuws

Noviteiten op show van ISH ook te zien in Nieuwegein

bouwbreed Premium

Zeventien A-merk sanitairfabrikanten zijn aanwezig op de ISH Noviteitenshow in Nieuwegein, van maandag 16 tot en met donderdag 19 april 2007. Dat zijn er drie meer dan bij de vorige editie van twee jaar geleden.

Zeventien A-merk sanitairfabrikanten zijn aanwezig op de ISH Noviteitenshow in Nieuwegein, van maandag 16 tot en met donderdag 19 april 2007. Dat zijn er drie meer dan bij de vorige editie van twee jaar geleden.
De show is een afterparty van de grote Duitse vakbeurs ISH in Frankfurt, van 6 tot en met 10 maart 2007 in Frankfurt.
De gezamenlijke fabrikanten organiseren de showroombeurs sinds 1989 om de sanitaire showrooms in Nederland op een gemakkelijke manier kennis te laten nemen van de noviteiten die zij de ISH presenteerden. De drie nieuwe deelnemers zijn Dornbracht, Keramag en Novellini. Andere participanten zijn onder andere Geberit, Grohe, Ucosan, Sphinx en Villeroy & Boch.
De ISH Noviteitenshow vindt plaats in het Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein. Openingstijden: 10.00 – 22.00 uur.

Reageer op dit artikel