nieuws

Nieuwbouw Nedtrain

bouwbreed

Het aangezicht van de Haarlemse vestiging van Nedtrain gaat vanaf het spoor gezien aanzienlijk veranderen. Over een lengte van 250 meter is een gebogen staalconstructie verrezen, die het geraamte vormt van de nieuwe hal. In de halfopen hal worden door Nedtrain vanaf medio 2007 onderhoudsactiviteiten aan treinstellen uitgevoerd. De hal is een ontwerp van architect Wim Woensdrecht en wordt o.a. uitgevoerd door Strukton.

Het aangezicht van de Haarlemse vestiging van Nedtrain gaat vanaf het spoor gezien aanzienlijk veranderen. Over een lengte van 250 meter is een gebogen staalconstructie verrezen, die het geraamte vormt van de nieuwe hal. In de halfopen hal worden door Nedtrain vanaf medio 2007 onderhoudsactiviteiten aan treinstellen uitgevoerd. De hal is een ontwerp van architect Wim Woensdrecht en wordt o.a. uitgevoerd door Strukton.

Reageer op dit artikel