nieuws

Lange gast

bouwbreed

Lange gast

Maar liefts 35 meter giek torent boven de Etec 888 uit. Met hulpstukken heeft de triple eight een bereik van 37,5 meter. Volgens fabrikant Henk van Vliet, die het apparaat in nauwe samenwerking met de klant ontwikkelde, gaat het om een nieuw concept. De hydraulisch uitschuifbare onderwagen heeft een transportbreedte van 3,5 meter en is uitgeschoven 6 meter breed. Het onderstel is ook 6 meter lang. Het totale gevaarte weegt 90 ton en wordt op de foto ingezet bij een sloopklus bij onze Oosterburen.. Door Etec.

Maar liefts 35 meter giek torent boven de Etec 888 uit. Met hulpstukken heeft de triple eight een bereik van 37,5 meter. Volgens fabrikant Henk van Vliet, die het apparaat in nauwe samenwerking met de klant ontwikkelde, gaat het om een nieuw concept. De hydraulisch uitschuifbare onderwagen heeft een transportbreedte van 3,5 meter en is uitgeschoven 6 meter breed. Het onderstel is ook 6 meter lang. Het totale gevaarte weegt 90 ton en wordt op de foto ingezet bij een sloopklus bij onze Oosterburen.. Door Etec.

Reageer op dit artikel