nieuws

Kerk in tent

bouwbreed Premium

Eerst lag er een betonnen fundering, vervolgens gebeurde er ongeveer een jaar niets; toen stond er een staalconstructie en gebeurde er weer een jaar niets. Dit najaar wordt eindelijk begonnen met de montage van het doek voor de veelbesproken rk-kerk in Maassluis. De grillige staalconstructie van de vier schaaldaken die de kerk vormen verdwijnt compleet onder het dubbelwandige doek. De kerk moet volgens jaar Pasen open. Foto: Ton Borsboom

Eerst lag er een betonnen fundering, vervolgens gebeurde er ongeveer een jaar niets; toen stond er een staalconstructie en gebeurde er weer een jaar niets. Dit najaar wordt eindelijk begonnen met de montage van het doek voor de veelbesproken rk-kerk in Maassluis. De grillige staalconstructie van de vier schaaldaken die de kerk vormen verdwijnt compleet onder het dubbelwandige doek. De kerk moet volgens jaar Pasen open. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel