nieuws

Jubileumuitgave Cobouw

bouwbreed

Dagblad Cobouw viert dit jaar zijn 150-jarig bestaan. Daarom brengen wij dinsdag 19 december – naast de reguliere krant – een jubileumeditie uit. Onze verslaggevers doken de archieven in en maakten een bijzondere special met de belangrijkste historische bouwfeiten in vogelvlucht. Anderhalve eeuw vakmanschap in tekst en beeld. Ter inspiratie, herkenning en vermaak of om uw geheugen op te frissen.

Dagblad Cobouw viert dit jaar zijn 150-jarig bestaan. Daarom brengen wij dinsdag 19 december – naast de reguliere krant – een jubileumeditie uit. Onze verslaggevers doken de archieven in en maakten een bijzondere special met de belangrijkste historische bouwfeiten in vogelvlucht. Anderhalve eeuw vakmanschap in tekst en beeld. Ter inspiratie, herkenning en vermaak of om uw geheugen op te frissen.

Reageer op dit artikel