nieuws

IKEA Delft

bouwbreed

De IKEA-vestiging in Delft is in 2005 en 2006 verbouwd tot de grootste en modernste vestiging van Nederland. Door een hoogoplopend meningsverschil tussen het managementbureau en bouwer Aan de Stegge, loopt de bouw forse vertraging op. IKEA ontbindt het contract met de bouwer en tekent twee maanden later een contract met Heijmans om het 70 miljoen euro kostende project af te bouwen.

De IKEA-vestiging in Delft is in 2005 en 2006 verbouwd tot de grootste en modernste vestiging van Nederland. Door een hoogoplopend meningsverschil tussen het managementbureau en bouwer Aan de Stegge, loopt de bouw forse vertraging op. IKEA ontbindt het contract met de bouwer en tekent twee maanden later een contract met Heijmans om het 70 miljoen euro kostende project af te bouwen.
Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel