nieuws

Honeywell vermindert vals brandalarm

bouwbreed Premium

Honeywell zegt dat zijn nieuwe Notifier Smart4-brandmelder de kans op een ongewenste melding vermindert. De Smart4 bestaat uit vier sensoren, één voor het detecteren van koolmonoxide, een infraroodsensor die de lichtintensiteit en eventuele vlammen meet, een optische rookdetector en een warmtedetector. Honeywell benadrukt dat de sensoren vanaf het allereerste begin verschillende vormen van een brand registreren. Het systeem negeert bijvoorbeeld stoom en synthetische rook en vermindert zo het aantal ongewenste meldingen.

Honeywell zegt dat zijn nieuwe Notifier Smart4-brandmelder de kans op een ongewenste melding vermindert. De Smart4 bestaat uit vier sensoren, één voor het detecteren van koolmonoxide, een infraroodsensor die de lichtintensiteit en eventuele vlammen meet, een optische rookdetector en een warmtedetector. Honeywell benadrukt dat de sensoren vanaf het allereerste begin verschillende vormen van een brand registreren. Het systeem negeert bijvoorbeeld stoom en synthetische rook en vermindert zo het aantal ongewenste meldingen.

Reageer op dit artikel