nieuws

foto MTV

bouwbreed Premium

In Amsterdam-Noord werkt IBB Kondor in opdracht van Mediawharf te Limmen aan een grondige verbouwing van een oude timmerfabriek. Het oude gebouw dat onderdeel was van NDSM Scheepswerf wordt omgebouwd tot een kantorencomplex met studio voor MTV Networks. Naar een ontwerp van Max van Aerschot Architecten uit Haarlem krijgt het gebouw ondermeer een grote hal waarin de oude sfeerbepalende elementen zoals de stalen constructie en de funderingen zichtbaar blijven. Het gebouw van 6800 vierkante meter moet begin 2007 klaar zijn. 

In Amsterdam-Noord werkt IBB Kondor in opdracht van Mediawharf te Limmen aan een grondige verbouwing van een oude timmerfabriek. Het oude gebouw dat onderdeel was van NDSM Scheepswerf wordt omgebouwd tot een kantorencomplex met studio voor MTV Networks. Naar een ontwerp van Max van Aerschot Architecten uit Haarlem krijgt het gebouw ondermeer een grote hal waarin de oude sfeerbepalende elementen zoals de stalen constructie en de funderingen zichtbaar blijven. Het gebouw van 6800 vierkante meter moet begin 2007 klaar zijn. 

Reageer op dit artikel