nieuws

Dura Vermeer-Smart

bouwbreed

den haag – Dura Vermeer gaat in de huisstijl van het bedrijf gespoten Smarts inzetten bij de werving van nieuw personeel. Een succesvolle interne 1-aprilgrap van enkele jaren geleden, waarbij medewerkers te horen kregen dat hun leaseauto zou worden vervangen door de Dura Vermeer-Smart, inspireerde het aannemersbedrijf. Wie bij Dura Vermeer werkt en erin slaagt een nieuwe collega te vinden voor een moeilijk vervulbare technische functie, maakt kans op de auto. Daarnaast ontvangt de medewerker een brutovergoeding van 1000 euro en een dinerbon van 150 euro. Ook de nieuwe collega ontvangt een dinercheque.

Dura Vermeer-Smart voor wervers van nieuw personeel

den haag – Dura Vermeer gaat in de huisstijl van het bedrijf gespoten Smarts inzetten bij de werving van nieuw personeel. Een succesvolle interne 1-aprilgrap van enkele jaren geleden, waarbij medewerkers te horen kregen dat hun leaseauto zou worden vervangen door de Dura Vermeer-Smart, inspireerde het aannemersbedrijf. Wie bij Dura Vermeer werkt en erin slaagt een nieuwe collega te vinden voor een moeilijk vervulbare technische functie, maakt kans op de auto. Daarnaast ontvangt de medewerker een brutovergoeding van 1000 euro en een dinerbon van 150 euro. Ook de nieuwe collega ontvangt een dinercheque.
Aanleiding voor de actie is de grote behoefte aan nieuwe arbeidskrachten als gevolg van de aantrekkende economie. Uitgangspunt is bovendien de hoge waardering van de medewerkers voor het bedrijf.

Reageer op dit artikel