nieuws

Districtsbureau

bouwbreed Premium

In het Gezondheidspark in Dordrecht werkt aannemer Heijmans uit Breda aan een nieuw districtsbureau voor Politie Zuid-Holland-Zuid. Het door IM Architecten uit Deventer ontworpen pand zal bestaan uit kantoorruimtes, een verhoorgebied en een omvangrijk cellencomplex met een totale oppervlakte van 7.300 vierkante meter. Onder het gebouw komt een eenlaagse ondergrondse parkeergarage.

In het Gezondheidspark in Dordrecht werkt aannemer Heijmans uit Breda aan een nieuw districtsbureau voor Politie Zuid-Holland-Zuid. Het door IM Architecten uit Deventer ontworpen pand zal bestaan uit kantoorruimtes, een verhoorgebied en een omvangrijk cellencomplex met een totale oppervlakte van 7.300 vierkante meter. Onder het gebouw komt een eenlaagse ondergrondse parkeergarage.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel