nieuws

Cementbouw verkoopt belang in Cebo

bouwbreed Premium

Cementbouw heeft zijn 50 procentsbelang in Cebo verkocht aan S&B Industrial Minerals. De andere helft blijft in handen van Halliburton. Cementbouw heeft hiertoe besloten omdat Cebo dat vooral actief is in de olie- en gasindustrie niet langer wordt beschouwd als corebusiness. Cebo is begin jaren zeventig opgericht door Cementbouw en in 1976 geherstructureerd in een joint venture met het Amerikaanse Halliburton. Cebo levert producten die vooral gebaseerd zijn op bariet en bentoniet.

Cementbouw heeft zijn 50 procentsbelang in Cebo verkocht aan S&B Industrial Minerals. De andere helft blijft in handen van Halliburton. Cementbouw heeft hiertoe besloten omdat Cebo dat vooral actief is in de olie- en gasindustrie niet langer wordt beschouwd als corebusiness. Cebo is begin jaren zeventig opgericht door Cementbouw en in 1976 geherstructureerd in een joint venture met het Amerikaanse Halliburton. Cebo levert producten die vooral gebaseerd zijn op bariet en bentoniet.

Reageer op dit artikel