nieuws

Campus

bouwbreed Premium

Werknemers van BAM storten beton voor kolommen van de nieuwe campus van het Deltion College in Zwolle. De groep van nieuwe gebouwen moeten ruimte bieden aan de verschillende opleidingen van het ROC. Elke groep van opleidingen krijgt zijn eigen gebouw met een geheel eigen sfeer. De gebouwen worden verbonden door een overdekte boulevard. In oktober 2007 moeten de eerste gebouwen worden opgeleverd. In november 2008 is het hele complex klaar.

Werknemers van BAM storten beton voor kolommen van de nieuwe campus van het Deltion College in Zwolle. De groep van nieuwe gebouwen moeten ruimte bieden aan de verschillende opleidingen van het ROC. Elke groep van opleidingen krijgt zijn eigen gebouw met een geheel eigen sfeer. De gebouwen worden verbonden door een overdekte boulevard. In oktober 2007 moeten de eerste gebouwen worden opgeleverd. In november 2008 is het hele complex klaar.

Reageer op dit artikel