nieuws

Bouwwerkzaamheden Meppel afgebroken

bouwbreed Premium

De gemeente Meppel heeft de werkzaamheden aan de zuidelijke rondweg stilgelegd. Ontwikkelingsbedrijf Berggierslanden van het gelijknamige nieuwbouwproject wilde de grond van de ontsluitingsweg lenen voor het bouwrijp maken van de nieuwe woonwijk. De gemeente wil de ontsluitingsweg op de schop nemen, maar er loopt nog een procedure.

De gemeente Meppel heeft de werkzaamheden aan de zuidelijke rondweg stilgelegd. Ontwikkelingsbedrijf Berggierslanden van het gelijknamige nieuwbouwproject wilde de grond van de ontsluitingsweg lenen voor het bouwrijp maken van de nieuwe woonwijk. De gemeente wil de ontsluitingsweg op de schop nemen, maar er loopt nog een procedure.
Oplettende bewoners trokken bij de gemeente aan de bel toen ze bouwvakkers aan het werk zagen. Het ontwikkelingsbedrijf heeft de grond nodig voor het nieuwbouwproject, dat intussen in de derde fase is beland. Bij de eerste twee fasen zijn vierhonderd woningen gebouwd.

Reageer op dit artikel