nieuws

Bouw TT-World Assen loopt vertraging op

bouwbreed

Met de bouw van het amusementspark TT-World bij het TT-circuit in Assen, kan niet eerder worden begonnen dan medio 2007. De procedures nemen meer tijd in beslag dan gepland. De bedoeling was het park in 2007 te kunnen openen.

Met de bouw van het amusementspark TT-World bij het TT-circuit in Assen, kan niet eerder worden begonnen dan medio 2007. De procedures nemen meer tijd in beslag dan gepland. De bedoeling was het park in 2007 te kunnen openen.
Het 50.000 vierkante meter grote overdekte amusementspark komt op een terrein van 30 hectare, direct tegen de ingekorte Noordlus van het circuit aan te liggen. TT-World krijgt een nieuw entreeplein van het circuit en omvat een sportmuseum, hotel, horeca, detailhandel, een evenementenhal, fitnessruimte, spelhal, showrooms en 8000 extra parkeerplaatsen. Met de bouw is een bedrag gemoeid van 120 miljoen euro. Gerekend wordt op 300.000 bezoekers per jaar. TT-World is een project van Projektcom Vastgoed.

Reageer op dit artikel