nieuws

Bodeweg opvolgerMaas bij Amvest

bouwbreed Premium

Vastgoedonderneming Amvest heeft Wienke Bodewes (54) per 1 maart 2007 aan boord gehaald als algemeen-directeur. Hij volgt Menno Maas op die in juli van dit jaar CEO Development werd van ING Real Estate. Tot de indiensttreding van Wienke Bodewes blijft financieel-directeur Tak Lam, de functie van algemeen-directeur waarnemen. Bodewes is momenteel lid van de raad van bestuur van de Amsterdamse corporatie Ymere.

Vastgoedonderneming Amvest heeft Wienke Bodewes (54) per 1 maart 2007 aan boord gehaald als algemeen-directeur. Hij volgt Menno Maas op die in juli van dit jaar CEO Development werd van ING Real Estate. Tot de indiensttreding van Wienke Bodewes blijft financieel-directeur Tak Lam, de functie van algemeen-directeur waarnemen. Bodewes is momenteel lid van de raad van bestuur van de Amsterdamse corporatie Ymere.

Reageer op dit artikel