nieuws

Bedrijfskleding Initial Hokatex te huur

bouwbreed

Initial Hokatex uit Voorburg, verhuurder van bedrijfskleding voor onder meer de bouwsector, brengt de nieuwe kledinglijn Trend-line. Volgens het bedrijf biedt de kleding draag- en werkcomfort en veiligheid. Het ziet er ook nog eens trendy uit.

Initial Hokatex uit Voorburg, verhuurder van bedrijfskleding voor onder meer de bouwsector, brengt de nieuwe kledinglijn Trend-line. Volgens het bedrijf biedt de kleding draag- en werkcomfort en veiligheid. Het ziet er ook nog eens trendy uit.
De Trend-line omvat overalls, jacks, jassen, broeken en bodywarmers in vierkleurencombinaties. De kleding is van een stevige kwaliteit en biedt dankzij handige opbergzakken ruimte aan gereedschap, schrijfgerei en de mobiele telefoon, aldus de leverancier. Desgewenst worden er bedrijfslogo’s of teksten op aangebracht voor een herkenbare uitstraling.
Verhuurder Initial Hokatex wast de kleding wekelijks en voert er onderhoud aan uit voor een optimale conditie.

Reageer op dit artikel