nieuws

BAM en Facilicom samengesmolten in VOF

bouwbreed

BAM Utiliteitsbouw en Facilicom Service Group hebben samen de vennootschap onder firma BAM Utiliteitsbouw Facilicom Duet opgericht. Het bedrijf gaat integraal gebouwbeheer en facilitaire dienstverlening aanbieden aan eigenaren en gebruikers.

BAM Utiliteitsbouw en Facilicom Service Group hebben samen de vennootschap onder firma BAM Utiliteitsbouw Facilicom Duet opgericht. Het bedrijf gaat integraal gebouwbeheer en facilitaire dienstverlening aanbieden aan eigenaren en gebruikers.
Aanleiding is de groeiende vraag in de markt naar integrale uitbesteding van gebouw beheer en facilitaire diensten voor kantoorhuisvesting. Tijdens de verschillende fasen van de huisvesting biedt het nieuwe bedrijf specifieke diensten aan, zoals adviesdiensten in de ontwikkelingsfase, realisatiefase en opleveringsfase en een serviceconcept in de exploitatiefase. Het bedrijf maakt daarbij gebruik van de kennis die beide moeders hebben opgedaan bij aanbestedingen van onder meer dbfmo-contracten.

Reageer op dit artikel