nieuws

Arcadis wint contract parkmanagement

bouwbreed Premium

Arcadis heeft de Europese aanbesteding van het totale parkmanagement op industrieterrein Moerdijk gewonnen. Deze opdracht van het Havenschap Moerdijk betreft een prestatiecontract dat loopt van 2007 tot 2012 en de opdrachtsom bedraagt ruim 3 miljoen euro.

Arcadis heeft de Europese aanbesteding van het totale parkmanagement op industrieterrein Moerdijk gewonnen. Deze opdracht van het Havenschap Moerdijk betreft een prestatiecontract dat loopt van 2007 tot 2012 en de opdrachtsom bedraagt ruim 3 miljoen euro.
Het ontwerp voor het parkmanagement hebben Arcadis en het Havenschap Moerdijk samen ontwikkeld. In het ontwerp staan innovatie, veiligheid en economie centraal. De werkzaamheden omvatten het totale parkmanagement, van beheer infrastructuur en groen tot verlichting en gladheidsbestrijding.
Naast de werkzaamheden in de openbare buitenruimte krijgt Arcadis de vrijheid en medewerking om aan de gevestigde bedrijven optionele parkmanagementdiensten te bieden. Er werken 8.000 mensen op het haven- en industrieterrein en hetzelfde aantal kan als indirecte werkgelegenheid beschouwd worden.

Reageer op dit artikel