nieuws

Aldi bouwt nieuw distributiecentrum

bouwbreed

Supermarktketen Aldi heeft 91.000 vierkante meter grond gekocht op bedrijventerrein Pavijen V in Culemborg voor de bouw van een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor. In het najaar van 2008 wordt een distributiehal van in eerste instantie 30.000 vierkante meter in gebruik genomen, die mogelijk later nog uitgebreid wordt. Hiermee vervangt Aldi het bestaande hoofdkantoor en distributiecentrum, die op een andere plek in de stad staan.

Supermarktketen Aldi heeft 91.000 vierkante meter grond gekocht op bedrijventerrein Pavijen V in Culemborg voor de bouw van een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor. In het najaar van 2008 wordt een distributiehal van in eerste instantie 30.000 vierkante meter in gebruik genomen, die mogelijk later nog uitgebreid wordt. Hiermee vervangt Aldi het bestaande hoofdkantoor en distributiecentrum, die op een andere plek in de stad staan.
Wat er met de oude locatie gebeurt, is aan grondeigenaar Aldi, laat de gemeente Culemborg weten. Vanuit de nieuwe hal worden de ongeveer tachtig Aldi-supermarkten in de regio Utrecht bevoorraad.

Reageer op dit artikel