nieuws

Acht scholen voorBilfinger Berger

bouwbreed Premium

Bilfinger Berger neemt in publiek-private samenwerking de uitbreiding en het beheer op zich van acht scholen in de Oost-Duitse stad Halle. Het project vergt 45 miljoen euro aan investeringen. Bilfinger knapt de scholen op in samenwerking met een lokale partner. De eerste scholen worden in de zomer van 2008 opgeleverd. Het tweede deel volgt een schooljaar later.

Bilfinger Berger neemt in publiek-private samenwerking de uitbreiding en het beheer op zich van acht scholen in de Oost-Duitse stad Halle. Het project vergt 45 miljoen euro aan investeringen. Bilfinger knapt de scholen op in samenwerking met een lokale partner. De eerste scholen worden in de zomer van 2008 opgeleverd. Het tweede deel volgt een schooljaar later.

Reageer op dit artikel