nieuws

Aannemer legt beslag op villa van Gordon

bouwbreed Premium

Kruyff Bouw uit Barneveld heeft beslag laten leggen op de villa van volkszanger Gordon. De aannemer meent recht te hebben op een bedrag van ongeveer 65.000 euro. De BN’er weigert het geld te betalen, omdat hij niet tevreden is over de verbouwingen die het bouwbedrijf uitvoerde. Het management van Gordon alsmede Kruyff Bouw willen niet op de kwestie ingaan.

Kruyff Bouw uit Barneveld heeft beslag laten leggen op de villa van volkszanger Gordon. De aannemer meent recht te hebben op een bedrag van ongeveer 65.000 euro. De BN’er weigert het geld te betalen, omdat hij niet tevreden is over de verbouwingen die het bouwbedrijf uitvoerde. Het management van Gordon alsmede Kruyff Bouw willen niet op de kwestie ingaan.

Reageer op dit artikel