nieuws

Zalm: Een minister voor schrappen regels

bouwbreed Premium

VVD-minister Zalm (financiën) vindt dat één bewindsman in het kabinet volledig verantwoordelijk moet zijn voor het afschaffen van overbodige regels. Nu is de verantwoordelijkheid nog te veel versnipperd, aldus Zalm in Het Financiële Dagblad .

VVD-minister Zalm (financiën) vindt dat één bewindsman in het kabinet volledig verantwoordelijk moet zijn voor het afschaffen van overbodige regels. Nu is de verantwoordelijkheid nog te veel versnipperd, aldus Zalm in Het Financiële Dagblad .
“Ik pleit voor één boswachter in het woud van regels.” Wat Zalm betreft kan dat het best de minister van Financiën zijn. Volgens de minister moet het nieuwe kabinet in volle vaart verder gaan met het schrappen van overbodige regels “We zijn pas op station Halfweg.”

Reageer op dit artikel