nieuws

Winkelcentrum gesloopt

bouwbreed Premium

Evert Jacobs van sloopbedrijf Bentvelzen & Jacobs uit Wormer bekijkt de sloop van een parkeergarage en een klein winkelcentrum in Zaandam voor het station. Eind van deze week moet de betonnen kolos verdwenen zijn. Dan moeten alleen nog de betonnen palen in de bodem worden verwijderd. Op deze plaats zal hoogbouw komen met appartementen, kantoren, winkels en een ondergrondse parkeergarage van 10 meter diep.

Evert Jacobs van sloopbedrijf Bentvelzen & Jacobs uit Wormer bekijkt de sloop van een parkeergarage en een klein winkelcentrum in Zaandam voor het station. Eind van deze week moet de betonnen kolos verdwenen zijn. Dan moeten alleen nog de betonnen palen in de bodem worden verwijderd. Op deze plaats zal hoogbouw komen met appartementen, kantoren, winkels en een ondergrondse parkeergarage van 10 meter diep.

Reageer op dit artikel