nieuws

Webwinkel: lagere prijs onderdelen heftruck

bouwbreed

Niet alle onderdelen die www.goedkopeheftruckonderdelen levert zijn origineel, zegt Heftruck Service Venhorst uit Heeswijk-Dinther van zijn webshop. Gebruikers krijgen echter geen problemen met de garantie als er iets misgaat: oprichter Jan van der Zanden en de heftruckbouwers kopen in bij dezelfde leverancier.

Niet alle onderdelen die www.goedkopeheftruckonderdelen levert zijn origineel, zegt Heftruck Service Venhorst uit Heeswijk-Dinther van zijn webshop. Gebruikers krijgen echter geen problemen met de garantie als er iets misgaat: oprichter Jan van der Zanden en de heftruckbouwers kopen in bij dezelfde leverancier.
Van der Zanden zegt met zijn webshop duidelijkheid te bieden. De initiatiefnemer deed ruim een kwart eeuw ervaring op in de bedrijfstak. Zijn webshop is bedoeld voor bedrijven en particulieren die zelf hun heftrucks en ander materieel voor intern transport onderhouden en mankementen repareren. Afspraken met de toeleveranciers houden de prijzen volgens hem laag.
Bezoekers selecteren hun onderdelen aan de hand van technische omschrijvingen, afmetingen en afbeeldingen. De levering volgt doorgaans binnen 24 uur.
Van der Zanden constateert dat de stripzekering van 25 ampère het best verkochte product is, gevolgd door drie varianten van de bolkoplamp en een heftruckkrik. Nieuw zijn onder meer een gegalvaniseerd roetfilter, een hydraulisch ventiel en een hoofdremcilinder.

Reageer op dit artikel