nieuws

Warmtepomp CIAT koelt en verwarmt

bouwbreed

CIAT Nederland levert met de serie Aurea 2 warmtepompen die koelen en verwarmen. Het bedrijf uit Almere zegt daarmee tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar comfortkoeling, verlaging van het epc en makkelijk te installeren complete systemen. De serie telt zeven varianten voor de woningbouw en de kleine utiliteit die 9 tot 36 kilowatt aan warmte leveren en 7 tot 28 kilowatt aan koeling. CIAT rekent voor de Aurea 2 een COP van 5 voor; deze waarde van het ‘warmtepomprendement’ ontstaat door een verbeterde regeling, het gebruik van tegenstroomwisselaars, een aangepast koelcircuit en het koudemiddel R410A.

CIAT Nederland levert met de serie Aurea 2 warmtepompen die koelen en verwarmen. Het bedrijf uit Almere zegt daarmee tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar comfortkoeling, verlaging van het epc en makkelijk te installeren complete systemen. De serie telt zeven varianten voor de woningbouw en de kleine utiliteit die 9 tot 36 kilowatt aan warmte leveren en 7 tot 28 kilowatt aan koeling. CIAT rekent voor de Aurea 2 een COP van 5 voor; deze waarde van het ‘warmtepomprendement’ ontstaat door een verbeterde regeling, het gebruik van tegenstroomwisselaars, een aangepast koelcircuit en het koudemiddel R410A.

Reageer op dit artikel