nieuws

Van der Blij dealer Wirth-hijsgereedschap

bouwbreed

Handelsonderneming Van der Blij uit Oss is officieel importeur geworden van het vacuüm hijsgereedschap voor glas en voor sandwich- en dakpanelen van de Duitse fabrikant Wirth. Het gaat onder andere om de Oktopus KT-B en de Oktopus GL-K 600.

Handelsonderneming Van der Blij uit Oss is officieel importeur geworden van het vacuüm hijsgereedschap voor glas en voor sandwich- en dakpanelen van de Duitse fabrikant Wirth. Het gaat onder andere om de Oktopus KT-B en de Oktopus GL-K 600.
Met de Oktopus KT-B kunnen horizontaal en verticaal wandpanelen en vlakke hellende dakpanelen worden gehesen en gemonteerd. De ronde en rechte zuignappen maken transport en montage van sandwichelementen en metaalprofielen mogelijk.
De Oktopus GL-K 600 hijst en transporteert glaselementen tot en met 600 kilo. Beide systemen hebben ingebouwde meetapparatuur voor controle van het vacuüm en energieniveau. De producten voldoen aan de DIN EN 13155-norm.

Reageer op dit artikel