nieuws

Taber simuleert natuurgetrouw slijtage

bouwbreed Premium

TQC introduceert de nieuwe oscillerende slijtagetester 6100 van het Amerikaanse Taber. Diverse normen schrijven de oscillerende zandtest voor die deze machines uitvoeren. De beproevingen zijn reproduceerbaar, garandeert de leverancier. Heldere monsters zijn te evalueren via een optionele meter; niet transparante monsters worden beoordeeld op onder meer gewichtsafname. De oscillerende beweging zorgt voor een natuurgetrouwe slijtage aan een vlak of driedimensionaal testobject.

TQC introduceert de nieuwe oscillerende slijtagetester 6100 van het Amerikaanse Taber. Diverse normen schrijven de oscillerende zandtest voor die deze machines uitvoeren. De beproevingen zijn reproduceerbaar, garandeert de leverancier. Heldere monsters zijn te evalueren via een optionele meter; niet transparante monsters worden beoordeeld op onder meer gewichtsafname. De oscillerende beweging zorgt voor een natuurgetrouwe slijtage aan een vlak of driedimensionaal testobject.

Reageer op dit artikel