nieuws

Swindak en Steenmetz worden Oranjedak

bouwbreed Premium

Swindak Dakbedekkingen en Steenmetz Daktechniek treden vanaf 1 januari 2007 naar buiten als Oranjedak. De zes bedrijven maken al ruim 12 jaar deel uit van dezelfde groep. De verschillende ondernemingen gebruikten al wel dezelfde huisstijl. Oranjedak sluit landelijk prestatiecontracten en beheercontracten af en levert onder meer groene daken en leefdaken.

Swindak Dakbedekkingen en Steenmetz Daktechniek treden vanaf 1 januari 2007 naar buiten als Oranjedak. De zes bedrijven maken al ruim 12 jaar deel uit van dezelfde groep. De verschillende ondernemingen gebruikten al wel dezelfde huisstijl. Oranjedak sluit landelijk prestatiecontracten en beheercontracten af en levert onder meer groene daken en leefdaken.

Reageer op dit artikel