nieuws

Slipvaste Timbersafe oogt als houten vloer

bouwbreed Premium

De veiligheidsvloerbedekking Timbersafe combineert slipvastheid met het uiterlijk van een houten vloer. Roommade uit Asten levert de zes varianten die fabrikant Altro uit het Britse Letchworth van de Timbersafe maakt. De vloerbedekking heeft een transparante bovenlaag met korrels aluminiumoxide en een onderlaag uit vinyl. Onder het vinyl zit een vlies uit niet-geweven polyester-cellulose. Met dit vlies wordt de vloerbedekking op een steenachtige ondergrond verlijmd. De korrels aluminiumoxide geven de Timbersafe slipvastheid. De korrels komen aan het oppervlak zodra op de vloer wordt gereden of gelopen. De fabrikant mengt het materiaal met bacterieremmend middel dat de hele levensduur van de vloer actief blijft. De Timbersafe weerstaat onder meer verdunde zuren en basen. De vloerbedekking is 2 millimeter dik en komt op een rol van 1,56 meter breed en 20 meter lang.

De veiligheidsvloerbedekking Timbersafe combineert slipvastheid met het uiterlijk van een houten vloer. Roommade uit Asten levert de zes varianten die fabrikant Altro uit het Britse Letchworth van de Timbersafe maakt. De vloerbedekking heeft een transparante bovenlaag met korrels aluminiumoxide en een onderlaag uit vinyl. Onder het vinyl zit een vlies uit niet-geweven polyester-cellulose. Met dit vlies wordt de vloerbedekking op een steenachtige ondergrond verlijmd. De korrels aluminiumoxide geven de Timbersafe slipvastheid. De korrels komen aan het oppervlak zodra op de vloer wordt gereden of gelopen. De fabrikant mengt het materiaal met bacterieremmend middel dat de hele levensduur van de vloer actief blijft. De Timbersafe weerstaat onder meer verdunde zuren en basen. De vloerbedekking is 2 millimeter dik en komt op een rol van 1,56 meter breed en 20 meter lang.

Reageer op dit artikel