nieuws

Schilderbeurt voor NS-station

bouwbreed Premium

Schilderbeurt voor NS-station

De historische overkapping van het NS-station Zandvoort krijgt een opknapbeurt. Het monumentale station is gebouwd in 1908. De gietijzeren spanten worden gezandstraald en volledig gereinigd. Hierna wordt een grijze primer aangebracht, waarna ze in de definitieve zwarte kleur worden gespoten. De werkzaamheden duren nog een kleine maand en worden uitgevoerd door Kuurman West en Kuilenborg Schilderwerken. Treinreizigers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden..

De historische overkapping van het NS-station Zandvoort krijgt een opknapbeurt. Het monumentale station is gebouwd in 1908. De gietijzeren spanten worden gezandstraald en volledig gereinigd. Hierna wordt een grijze primer aangebracht, waarna ze in de definitieve zwarte kleur worden gespoten. De werkzaamheden duren nog een kleine maand en worden uitgevoerd door Kuurman West en Kuilenborg Schilderwerken. Treinreizigers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden..

Reageer op dit artikel