nieuws

Rioolafsluiter Joosten spaart kosten

bouwbreed

Een rioolafsluiter die de kosten halveert belooft Joosten Technische Handelsmij met zijn meervoudige rioolafsluiter. Deze gepatenteerde gelaagde rubberen Jomeri sluit bij werkzaamheden aan de riolering ronde én eivormige buizen af. Bestaande rioolafsluiters sluiten òf ronde òf eivormige riolen af. De handelsmaatschappij uit Oosterhout levert de Jomeri in vier uitvoeringen: die dichten ronde buizen van 20 tot en met 120 centimeter en eivormige buizen van 20/30 tot en met 70/105 centimeter. Met het huidige aanbod is volgens Joosten het dubbele aantal afsluiters nodig om deze openingen te dichten.

Een rioolafsluiter die de kosten halveert belooft Joosten Technische Handelsmij met zijn meervoudige rioolafsluiter. Deze gepatenteerde gelaagde rubberen Jomeri sluit bij werkzaamheden aan de riolering ronde én eivormige buizen af. Bestaande rioolafsluiters sluiten òf ronde òf eivormige riolen af. De handelsmaatschappij uit Oosterhout levert de Jomeri in vier uitvoeringen: die dichten ronde buizen van 20 tot en met 120 centimeter en eivormige buizen van 20/30 tot en met 70/105 centimeter. Met het huidige aanbod is volgens Joosten het dubbele aantal afsluiters nodig om deze openingen te dichten.

Reageer op dit artikel