nieuws

Renovatie Baroniefabriek

bouwbreed Premium

In Alphen aan den Rijn wordt door medewerkers van IBB Kondor de schade hersteld aan het dak van een oude leegstaande Baronie-fabriek, waarin vorig jaar brand werd gesticht. Het herstel maakt deel uit van een groot nieuwbouwproject rondom de oude fabriek waarbij IBB Kondor niet alleen dit te renoveren pand opneemt, maar ook woontorens, winkels en horecagelegenheden wil bouwen.

In Alphen aan den Rijn wordt door medewerkers van IBB Kondor de schade hersteld aan het dak van een oude leegstaande Baronie-fabriek, waarin vorig jaar brand werd gesticht. Het herstel maakt deel uit van een groot nieuwbouwproject rondom de oude fabriek waarbij IBB Kondor niet alleen dit te renoveren pand opneemt, maar ook woontorens, winkels en horecagelegenheden wil bouwen.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel