nieuws

ProGold Exclusive kwast voor professional

bouwbreed Premium

ProGold Exclusive is een nieuwe lijn kwasten van ProGold. Het zijn handgemaakte platte, ovale en patentpunt kwasten voor de professionele schilder. Voor ieder type verf is er een kwast. Zo zijn er uitvoeringen met een mix van wit Chinees varkenshaar en Orel-kunststofvezel voor watergedragen lakken en beitsen. Voor de verwerking van watergedragen verven is er een kwast met Chinex-kunststofvezel. Een kwast met zwart Chinees varkenshaar dient voor de verwerking van oplosmiddelhoudende lakken. Kenmerkend voor de laatste is het hoge verfopnemende vermogen en het streeploze eindresultaat. De kwasten zijn verkrijgbaar bij Sigma-verkooppunten.

ProGold Exclusive is een nieuwe lijn kwasten van ProGold. Het zijn handgemaakte platte, ovale en patentpunt kwasten voor de professionele schilder. Voor ieder type verf is er een kwast. Zo zijn er uitvoeringen met een mix van wit Chinees varkenshaar en Orel-kunststofvezel voor watergedragen lakken en beitsen. Voor de verwerking van watergedragen verven is er een kwast met Chinex-kunststofvezel. Een kwast met zwart Chinees varkenshaar dient voor de verwerking van oplosmiddelhoudende lakken. Kenmerkend voor de laatste is het hoge verfopnemende vermogen en het streeploze eindresultaat. De kwasten zijn verkrijgbaar bij Sigma-verkooppunten.

Reageer op dit artikel