nieuws

Peukendover houdt buitenruimte schoon

bouwbreed

Om de buitenruimte bij een openbaar gebouw schoon en netjes te houden, brengt Velopa de peukendover Cesar. Met de moderne vormgeving, die in elke omgeving past, is de zuil geschikt om bij entrees of andere rookplekken bij gebouwen te worden geplaatst, meent Velopa. Niet te opvallend, maar toch goed vindbaar en functioneel.

Om de buitenruimte bij een openbaar gebouw schoon en netjes te houden, brengt Velopa de peukendover Cesar. Met de moderne vormgeving, die in elke omgeving past, is de zuil geschikt om bij entrees of andere rookplekken bij gebouwen te worden geplaatst, meent Velopa. Niet te opvallend, maar toch goed vindbaar en functioneel.
Het frontgedeelte is gemaakt van hoogwaardig rvs, dat als een schil over de afvalbak is gebogen. Er is een staande en een muurversie, beide weer in verschillende uitvoeringen. Het grote model heeft een extra voorziening voor klein afval. Deze kan als losstaande peuken­dover op een voetplaat worden geplaatst, maar ook op verschillende manieren onder het maaiveld worden gefundeerd.

Reageer op dit artikel