nieuws

Nieuwe overdekte piste voor skiërs Snowworld

bouwbreed

Snowworld in Zoetermeer wil snel een nieuwe skipiste bouwen. De plannen verkeren volgens het bedrijf in een vergevorderd stadium. Het wordt een 300 meter lange westrijdpiste op een kunstmatige heuvel. Op de circa 50 meter hoge top is een restaurant gedacht met uitzicht over de wijde omgeving.

Snowworld in Zoetermeer wil snel een nieuwe skipiste bouwen. De plannen verkeren volgens het bedrijf in een vergevorderd stadium. Het wordt een 300 meter lange westrijdpiste op een kunstmatige heuvel. Op de circa 50 meter hoge top is een restaurant gedacht met uitzicht over de wijde omgeving.
Het is de vierde piste van Snowworld. Volgens directeur Kees Hendriks is met de aanleg een investering gemoeid van circa 10 miljoen euro. Met het restaurant erbij wordt dat zo’n 13 miljoen. De directeur verwacht, gezien de nog te doorlopen procedures, eind 2007 met de bouw te kunnen beginnen. “In oktober willen we er de eerste wedstrijden houden.”

Reageer op dit artikel