nieuws

Morgo vernieuwt documentatie

bouwbreed

Morgo Aluminium uit Zutphen heeft de technische documentatie vernieuwd. Het accent ligt nu meer op de mogelijke toepassingen van aluminium producten. Dit onder meer aan de hand van praktijkvoorbeelden. De belangrijkste productgroepen zijn waterslagen, muurafdekprofielen en zetwerk. Er is veel aandacht voor de detailleringen. De documentatie kan worden bekeken via internet (www.morgo.nl). Ook is een cd-rom verkrijgbaar met de technische tekeningen.

Morgo Aluminium uit Zutphen heeft de technische documentatie vernieuwd. Het accent ligt nu meer op de mogelijke toepassingen van aluminium producten. Dit onder meer aan de hand van praktijkvoorbeelden. De belangrijkste productgroepen zijn waterslagen, muurafdekprofielen en zetwerk. Er is veel aandacht voor de detailleringen. De documentatie kan worden bekeken via internet (www.morgo.nl). Ook is een cd-rom verkrijgbaar met de technische tekeningen.

Reageer op dit artikel