nieuws

Machines Ravo vegen met Euro 4-motor

bouwbreed

Ravo monteert een nieuwe Euro 4-motor van Iveco in al zijn veegmachines uit de serie 5. De machinebouwer uit Alkmaar zegt de eerste te zijn die deze motor een industriële toepassing geeft. De motor voldoet aan de huidige emissienormen.

Ravo monteert een nieuwe Euro 4-motor van Iveco in al zijn veegmachines uit de serie 5. De machinebouwer uit Alkmaar zegt de eerste te zijn die deze motor een industriële toepassing geeft. De motor voldoet aan de huidige emissienormen.
Een eveneens nieuwe rolveger/sneeuwblad-combinatie verruimt de inzet van de veegmachines. De rolveger kan bijvoorbeeld split verwijderen. De modulair opgebouwde combinatie heft en zwenkt hydraulisch. De aandrijving loopt via de derde borstelaansluiting van de veegmachines. Rolbezem en sneeuwblad zijn op dezelfde hefinrichting uit te wisselen. Ravo biedt deze inrichting in een beperkte en een meer uitgebreide uitvoering. Bij de laatste verbindt een snelwisselaar de combinatie met de machine. De lagers en scharnieren zijn volgens de fabrikant vrij van onderhoud.
Als optie biedt de machinebouwer watersproeiers en voertuig- en werkverlichting voor de rolbezem. De combinatie past op alle veegmachines van de serie 5.

Reageer op dit artikel