nieuws

Jan van Dijk officier in orde van Oranje-Nassau

bouwbreed Premium

Oud-NVOB- en -AVBB-bestuurder Jan van Dijk is gisteren benoemd tot Offcier in de Orde van Oranje-Nassau. Behalve jarenlang ondernemer van de Van Dijk Groep in Hardenberg samen met zijn broer Ger, is Van Dijk jarenlang bestuurlijk actief geweest in maatschappelijke organisaties.

Oud-NVOB- en -AVBB-bestuurder Jan van Dijk is gisteren benoemd tot Offcier in de Orde van Oranje-Nassau. Behalve jarenlang ondernemer van de Van Dijk Groep in Hardenberg samen met zijn broer Ger, is Van Dijk jarenlang bestuurlijk actief geweest in maatschappelijke organisaties.
Daarnaast strekten zijn bestuurlijke activiteiten zich uit in verbetering van de vakopleiding en arbeidsomstandigheden. Zo was hij voorzitter van het bestuur van de Christelijke Technische School en penningmeester van de Stichting Beroepsopleidingen Noord-Oost-Overijssel. Nu is hij nog steeds voorzitter van HBO Jobscore en lid van de Raad van Advies van Hogeschool Windesheim.
Verder was hij mede-oprichter en voorzitter van de Stichting Arbouw. Ook naast de bouw was en is hij bestuurlijk actief onder andere als voorzitter van VNO-NCW Noord-Oost Overijssel. Jan van Dijk wordt geroemd om zijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en grote gevoel voor maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Reageer op dit artikel