nieuws

In het middelpunt

bouwbreed

De monumentale schoorsteen van de voormalige zeepfabriek Dobbelman in Nijmegen vormt het visuele middelpunt van een nieuw woon-zorgcomplex voor ouderen. Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp bouwt op het fabrieksterrein in opdracht van Talis Woondiensten. Het complex dat de schoorsteen grotendeels omringt, bestaat uit 32 appartementen en drie groepswoningen. Het gebouw wordt voorzien van een wintertuin met een glazen kap. Naast Van Grunsven is KlokBouw uit Druten actief op het Dobbelmanterrein. De bouwer realiseert in opdracht van De Principaal uit Amsterdam 128 koopwoningen en -appartementen. Het woon-zorgcomplex moet in februari klaar zijn, KlokBouw verwacht halverwege 2008 de woningen op te leveren.

De monumentale schoorsteen van de voormalige zeepfabriek Dobbelman in Nijmegen vormt het visuele middelpunt van een nieuw woon-zorgcomplex voor ouderen. Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp bouwt op het fabrieksterrein in opdracht van Talis Woondiensten. Het complex dat de schoorsteen grotendeels omringt, bestaat uit 32 appartementen en drie groepswoningen. Het gebouw wordt voorzien van een wintertuin met een glazen kap. Naast Van Grunsven is KlokBouw uit Druten actief op het Dobbelmanterrein. De bouwer realiseert in opdracht van De Principaal uit Amsterdam 128 koopwoningen en -appartementen. Het woon-zorgcomplex moet in februari klaar zijn, KlokBouw verwacht halverwege 2008 de woningen op te leveren.

Reageer op dit artikel