nieuws

Hoogste Van der Valk in Houten

bouwbreed Premium

In Houten bouwt Wessels Rijssen het hoogste hotel van het Van der Valk-concern. Het complex, ontworpen door P.A.M. Teunissen Architectenbuo, krijgt een 60 meter hoge toren die van de snelweg A27 van verre te zien zal zijn. Aanvankelijk stuitte de bouw van het hotel op bezwaren toen bleek dat verderop de bouw van drie windmolens van 150 meter hoog gepland stond. Onderzoek wees echter uit dat de molens het zicht op het hotel niet zouden hinderen en de geluidsoverlast voor de hotelgasten gering zou zijn. Het hotel krijg 164 kamers en moet in 2008 open gaan.

In Houten bouwt Wessels Rijssen het hoogste hotel van het Van der Valk-concern. Het complex, ontworpen door P.A.M. Teunissen Architectenbuo, krijgt een 60 meter hoge toren die van de snelweg A27 van verre te zien zal zijn. Aanvankelijk stuitte de bouw van het hotel op bezwaren toen bleek dat verderop de bouw van drie windmolens van 150 meter hoog gepland stond. Onderzoek wees echter uit dat de molens het zicht op het hotel niet zouden hinderen en de geluidsoverlast voor de hotelgasten gering zou zijn. Het hotel krijg 164 kamers en moet in 2008 open gaan.

Reageer op dit artikel