nieuws

Hepworth introduceert Hep20 Room System

bouwbreed Premium

Hepworth Building Products introduceert zijn vloerverwarming Hep2O Room System. De fabrikant uit het Britse Doncaster biedt het systeem aan voor de verbouw en renovatie. Room System bestaat uit drie separate pakketten met respectievelijk de pomp, het leidingenwerk en de verdeler. Het systeem verwarmt met één circuit een oppervlak vanaf 19 vierkante meter; twee circuits verwarmen een oppervlak vanaf 38 vierkante meter. Een voorgemonteerde en voorbedrade regelaar houdt de verwarming op de ingestelde temperatuur.

Hepworth Building Products introduceert zijn vloerverwarming Hep2O Room System. De fabrikant uit het Britse Doncaster biedt het systeem aan voor de verbouw en renovatie. Room System bestaat uit drie separate pakketten met respectievelijk de pomp, het leidingenwerk en de verdeler. Het systeem verwarmt met één circuit een oppervlak vanaf 19 vierkante meter; twee circuits verwarmen een oppervlak vanaf 38 vierkante meter. Een voorgemonteerde en voorbedrade regelaar houdt de verwarming op de ingestelde temperatuur.

Reageer op dit artikel