nieuws

Geoweek

bouwbreed Premium

Leerlingen bewapend met bodeminstrumenten kijken bij ingenieursbureau Fugro toe hoe grondboringen worden uitgevoerd. Op initiatief van het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) in Utrecht hebben diverse organisaties zoals het Kadaster, TNO, Rijkswaterstaat, universiteiten, hogescholen, ingenieursbureaus, en landschapsstichtingen in het kader van de Geoweek enkele duizenden scholieren uitgenodigd een kijkje in de keuken te nemen. Met dit gesubsidieerde project proberen de instellingen en bedrijven de jeugd enthousiast te maken om te werken in deze zogenaamde geosector die volgens het KNAG tot een van de grootste economische groeimarkten behoort.

Leerlingen bewapend met bodeminstrumenten kijken bij ingenieursbureau Fugro toe hoe grondboringen worden uitgevoerd. Op initiatief van het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) in Utrecht hebben diverse organisaties zoals het Kadaster, TNO, Rijkswaterstaat, universiteiten, hogescholen, ingenieursbureaus, en landschapsstichtingen in het kader van de Geoweek enkele duizenden scholieren uitgenodigd een kijkje in de keuken te nemen. Met dit gesubsidieerde project proberen de instellingen en bedrijven de jeugd enthousiast te maken om te werken in deze zogenaamde geosector die volgens het KNAG tot een van de grootste economische groeimarkten behoort.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel