nieuws

Generatorset JS Power stookt pure biodiesel

bouwbreed Premium

De Britse bouwer van dieselgeneratoren JS Power zet in op biodiesel. De fabrikant boekte eerder goede resultaten met combinaties die met biodiesel een vermogen tot 250 kilovoltampère genereren. JS Power levert nu combinaties die tot 500 kilovoltampère opwekken. De kleinste set uit de reeks Eco-Gen genereert met biodiesel 25 kilovoltampère. De motor verstookt pure biodiesel en garandeert dat de onderdelen bestand zijn tegen de inwerking van deze brandstof.

De Britse bouwer van dieselgeneratoren JS Power zet in op biodiesel. De fabrikant boekte eerder goede resultaten met combinaties die met biodiesel een vermogen tot 250 kilovoltampère genereren. JS Power levert nu combinaties die tot 500 kilovoltampère opwekken. De kleinste set uit de reeks Eco-Gen genereert met biodiesel 25 kilovoltampère. De motor verstookt pure biodiesel en garandeert dat de onderdelen bestand zijn tegen de inwerking van deze brandstof.

Reageer op dit artikel