nieuws

foto wipbrug

bouwbreed

Medewerkers van waterbouwkundig bedrijf Braams uit Beverwijk leggen de laatste hand aan de restauratie van een van Amsterdamse oudste bruggen, brug 227 op de Amsterdamse Groenburgwal ter hoogte van de Staalstraat. De monumentale houten wipbrug heeft een nieuw wegdek gekregen en al het rotte houtwerk is vervangen. De werkzaamheden hebben twee maanden geduurd .

Medewerkers van waterbouwkundig bedrijf Braams uit Beverwijk leggen de laatste hand aan de restauratie van een van Amsterdamse oudste bruggen, brug 227 op de Amsterdamse Groenburgwal ter hoogte van de Staalstraat. De monumentale houten wipbrug heeft een nieuw wegdek gekregen en al het rotte houtwerk is vervangen. De werkzaamheden hebben twee maanden geduurd .

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels