nieuws

foto a5glaswand

bouwbreed

In Hardinxveld-Giessendam worden door Duitse bouwvakkers in opdracht van Rijkswaterstaat, glazen panelen gemonteerd die onderdeel zijn van een lange geluidswand. De werkzaamheden zijn onderdeel van de verbreding van de snelweg A15 die voorlopig nog het meeste, en zwaarste vrachtwagenverkeer van Nederland te verduren krijgt. Naast een verbreding van de snelweg worden gelijktijdig viaducten vernieuwd en op- en afritten gewijzigd.

In Hardinxveld-Giessendam worden door Duitse bouwvakkers in opdracht van Rijkswaterstaat, glazen panelen gemonteerd die onderdeel zijn van een lange geluidswand. De werkzaamheden zijn onderdeel van de verbreding van de snelweg A15 die voorlopig nog het meeste, en zwaarste vrachtwagenverkeer van Nederland te verduren krijgt. Naast een verbreding van de snelweg worden gelijktijdig viaducten vernieuwd en op- en afritten gewijzigd.

Reageer op dit artikel