nieuws

Dakdekkers

bouwbreed

Dakdekkers

Bijna acht maanden na het slaan van de eerste paal zitten de dakdekkers ver boven de grond op het dak van het nieuwe kerkgebouw voor de Gereformeerde Gemeente Barendrecht. Het gebouw vervangt de oude kerk in Rotterdam-Zuid. Het ontwerp komt van architectenbureau Roos en Ros uit Oud-Beijerland dat naar eigen zeggen een eigentijdse vertaling van de architectuur van het vorige kerkgebouw heeft gemaakt. De kerk is inclusief de toren ongeveer 31 meter hoog. Het Ridderkerkse bouwbedrijf MaasBouw bouwt de kerk..

Bijna acht maanden na het slaan van de eerste paal zitten de dakdekkers ver boven de grond op het dak van het nieuwe kerkgebouw voor de Gereformeerde Gemeente Barendrecht. Het gebouw vervangt de oude kerk in Rotterdam-Zuid. Het ontwerp komt van architectenbureau Roos en Ros uit Oud-Beijerland dat naar eigen zeggen een eigentijdse vertaling van de architectuur van het vorige kerkgebouw heeft gemaakt. De kerk is inclusief de toren ongeveer 31 meter hoog. Het Ridderkerkse bouwbedrijf MaasBouw bouwt de kerk..

Reageer op dit artikel