nieuws

Buskenblaser

bouwbreed Premium

Aan de rand van het Bos en Lommerplein wordt druk gewerkt aan het project Buskenblaser. Het Oosten Kristal en de AWV hebben het initiatief genomen voor de bouw van 239 nieuwe koop- en huurwoningen. Met volop oog voor de verschillende doelgroepen en voor verschillende leeftijdscategorieën, door de mix van sociale huur- en koopwoningen. Een deel van de 172 koopwoningen heeft een AMH-regeling. Binnen de 67 sociale huurwoningen, worden ook miva- en wibo-woningen ontwikkeld. Naast woningen is er straks circa 3691 vierkante meter beschikbaar als bedrijfsruimte en ondergronds worden 240 parkeerplaatsen gerealiseerd. Architect voor Het Oosten Kristal is Bruno Albert Architecte et Associés S.C. Aannemer is Giesbers-MaasDijken Bouw. Voor de AWV zijn dit respectievelijk Tangram Architecten en BAM woningbouw. De projectontwikkeling wordt verricht door Delta Forte.2.

Aan de rand van het Bos en Lommerplein wordt druk gewerkt aan het project Buskenblaser. Het Oosten Kristal en de AWV hebben het initiatief genomen voor de bouw van 239 nieuwe koop- en huurwoningen. Met volop oog voor de verschillende doelgroepen en voor verschillende leeftijdscategorieën, door de mix van sociale huur- en koopwoningen. Een deel van de 172 koopwoningen heeft een AMH-regeling. Binnen de 67 sociale huurwoningen, worden ook miva- en wibo-woningen ontwikkeld. Naast woningen is er straks circa 3691 vierkante meter beschikbaar als bedrijfsruimte en ondergronds worden 240 parkeerplaatsen gerealiseerd. Architect voor Het Oosten Kristal is Bruno Albert Architecte et Associés S.C. Aannemer is Giesbers-MaasDijken Bouw. Voor de AWV zijn dit respectievelijk Tangram Architecten en BAM woningbouw. De projectontwikkeling wordt verricht door Delta Forte.2.

Reageer op dit artikel