nieuws

Boer&Groot geeft Gebr. Dekker zetje in rug

bouwbreed Premium

Het failliete Groningse bedrijf Gebr. Dekker Water- en Wegenbouw maakt toch een doorstart. De doorstart is te danken aan het aannemingsbedrijf De Boer & De Groot uit Harlingen, dat wel brood ziet in de onderneming. Middels een financiële injectie verwerft het Friese concern een meerderheidsbelang in het water- en wegenbouwbedrijf uit Groningen, dat doorstart onder de naam Gebr. Dekker Infra BV.

Het failliete Groningse bedrijf Gebr. Dekker Water- en Wegenbouw maakt toch een doorstart. De doorstart is te danken aan het aannemingsbedrijf De Boer & De Groot uit Harlingen, dat wel brood ziet in de onderneming. Middels een financiële injectie verwerft het Friese concern een meerderheidsbelang in het water- en wegenbouwbedrijf uit Groningen, dat doorstart onder de naam Gebr. Dekker Infra BV.
Alle werkzaamheden zullen gewoon verder gaan vanuit de bestaande vestiging aan de Regattaweg in de stad Groningen.

Reageer op dit artikel