nieuws

Binnen twee uur de Wereld rond

bouwbreed Premium

Managing director Peter de Ridder van Van Oord is met zijn bemanning in 1 uur en 42 minuten rond de Wereld gevaren. Het gaat hier om een tocht met de Volvo Extreme (VX) 40 catamaran van 20 mijl rond de door Van Oord aangelegde eilanden The World bij Dubai. Met deze prestatie verbeterde Van Oord het oude record van een lokaal F18-zeilteam met 16 minuten. Het was nog een dubbeltje op zijn kant. Toen de catamaran startte stond er een aangename bries van 12 knopen. De wind nam echter gedurende de tocht af tot 8 tot 9m knopen. Behalve The World is Van Oord in de regio ook nog bezig met North Bahrain New Town, de Sohar Industrial Port in Oman en Palm D eira in Dubai.

Managing director Peter de Ridder van Van Oord is met zijn bemanning in 1 uur en 42 minuten rond de Wereld gevaren. Het gaat hier om een tocht met de Volvo Extreme (VX) 40 catamaran van 20 mijl rond de door Van Oord aangelegde eilanden The World bij Dubai. Met deze prestatie verbeterde Van Oord het oude record van een lokaal F18-zeilteam met 16 minuten. Het was nog een dubbeltje op zijn kant. Toen de catamaran startte stond er een aangename bries van 12 knopen. De wind nam echter gedurende de tocht af tot 8 tot 9m knopen. Behalve The World is Van Oord in de regio ook nog bezig met North Bahrain New Town, de Sohar Industrial Port in Oman en Palm D eira in Dubai.

Reageer op dit artikel