nieuws

Alpha Tacto-verf nodigt uit tot aanraken en kan tegen stootje

bouwbreed Premium

Hij nodigt uit tot aanraken, maar kan tegelijkertijd ook tegen een stootje, de binnenwand die is geverfd met Alpha Tacto. De nieuwe binnenmuurverf van Sikkens geeft niet alleen voor het oog het effect van leer, suède of geweven materiaal, maar voelt ook zo aan. De decoratieve verf Alpha Tacto is gemaakt op waterbasis en is leverbaar in 24 speciaal ontwikkelde kleuren. Volgens Sikkens leent de verf zich bij uitstek voor projecten waar design en creativiteit de boventoon voeren, zoals musea, hotels, theaters en representatieve kantoorruimtes, maar ook luxe woningen.

Hij nodigt uit tot aanraken, maar kan tegelijkertijd ook tegen een stootje, de binnenwand die is geverfd met Alpha Tacto. De nieuwe binnenmuurverf van Sikkens geeft niet alleen voor het oog het effect van leer, suède of geweven materiaal, maar voelt ook zo aan. De decoratieve verf Alpha Tacto is gemaakt op waterbasis en is leverbaar in 24 speciaal ontwikkelde kleuren. Volgens Sikkens leent de verf zich bij uitstek voor projecten waar design en creativiteit de boventoon voeren, zoals musea, hotels, theaters en representatieve kantoorruimtes, maar ook luxe woningen.
De verf moet worden aangebracht in combinatie met Alpha BL Grond en is dan goed reinigbaar en schrobvast. De applicatie vraagt om een gladde ondergrond en een zekere mate van kunde, aldus de fabrikant. Sikkens geeft daarvoor workshops. Alle vakmensen zullen na een korte instructie al in staat zijn het beoogde effect aan te brengen. Het suède- en leereffect met een blokwitter en het textieleffect met een speciaal ontwikkeld applicatietool. De grondverf wordt geleverd in emmers van 5 liter

Reageer op dit artikel